Haringparty Crawford & Company goed bezocht

Ook dit jaar vond de Haringparty plaats op de vertrouwde locatie, bij de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ te Rotterdam. Tijdens de door 500 man bezochte party werd er gesproken over de wijzigingen en toekomst van Crawford & Company.

Mike Jones (President European Operations) bedankte CEO George Oostrom die heeft besloten zijn carrière buiten Crawford te gaan voortzetten. Daarnaast wenste hij het nieuwe managementteam bestaande uit Country Manager Niels de Kock en Client director Rob Kleinveld veel succes. George Oostrom bedankte tijdens zijn toespraak een aantal mensen en aankomend Country Manager Niels de Kock stelde zich kort aan de aanwezigen voor.

Mike Jones liet weten dat Niels de Kock zal worden benoemd tot Country Manager van Nederland en België. Niels is sinds 2003 werkzaam voor het bedrijf en werkt momenteel in een Business Development rol in Crawford's Global Client Development team. Hij werkt met veel bestaande klanten en landenorganisaties in heel Europa en heeft gedurende de laatste 15 jaar actief bijgedragen aan de groei van de Europese activiteiten. Niels heeft de Nederlandse nationaliteit en woont in de buurt van Amsterdam met zijn gezin. 


Rob Kleinveld zal de nieuwe functie van Client Director voor Nederland gaan bekleden. Rob heeft de laatste 10 jaar zeer nauw met veel van de grootste opdrachtgevers in Europa samengewerkt, in het bijzonder in het segment Global Technical Services. Rob heeft een achtergrond als schade-expert en is nog altijd actief betrokken bij talrijke grotere schadedossiers. In zijn nieuwe rol zal Rob, als onderdeel van het Nederlandse Management Team, opdrachtgevers, verzekeraars, makelaars en multinationals blijven ondersteunen met de coördinatie van hun schades en programma's in en buiten Europa. 


In de komende weken zal er nauw worden samengewerkt tussen Niels, Rob, George en Mike Jones (President European Operations) om deze transitieperiode te begeleiden.
Geplaatst op 11-06-2019


Share on: