Geert Haisma treedt toe tot directie van Fully In Control

De directie van Fully In Control, ontwikkelaar van het modulaire alles in één managementplatform FullyInControl, wordt uitgebreid met de komst van Drs. G.A.M. Haisma als directeur en partner. De innovatieve FullyInControl cloud oplossing richt zich op het managen van onder andere doelen, risico’s, compliance, informatiebeveiliging, kwaliteit en andere domeinen.

Geert Haisma is een van de grondleggers van risicomanagement in Nederland en heeft meer dan 25 jaar ervaring met de implementatie van risicomanagement bij honderden bedrijven en overheidsorganisaties. Geert was betrokken bij de ontwikkeling van het beleid voor de Risicoparagraaf voor gemeenten bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, hij werkte als adviseur risicomanagement bij AON en Berenschot. In 2001 heeft hij het Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement opgericht en ontwikkelde de NARIS software. Daarnaast was hij als kerndocent betrokken bij de ontwikkeling van de postdoctorale opleiding risicomanagement van de Universiteit Twente. De laatste jaren heeft hij zijn ervaring uitgebreid op het gebied van Business Intelligence en risk based performancemanagement (Succesmanagement). 
 
 
Frank Walraven oprichter van Fully In Control: "Geert en ik kwamen elkaar vorig jaar tegen op het risk en resilience festival aan de Universiteit Twente. Geert was positief verrast over de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, moderne functionaliteit en de visie achter ons software platform. Door de nieuwe kijk hoe je met software meer kunt bereiken in organisaties en hoe je bijvoorbeeld enorm kunt besparen op the Cost of Compliance." 
 
Niet snel daarna werd een samenwerkingsovereenkomst met Adviesbureau Haisma getekend. "We kwamen er steeds meer achter dat onze visies erg op elkaar aansloten en we samen meer gaan bereiken. Wij zijn dan ook erg verheugd om met de komst van Geert veel kennis en ervaring binnen onze organisatie te halen, waarmee we in staat zijn om onze (nieuwe) klanten nog beter te ondersteunen in het succevol bereiken van hun doelen."
 
Geplaatst op 17-06-2019


Share on: