Autoschade Herstel Groep introduceert AHG Academy+

Na het wederom glansrijk slagen voor de hoogste FOCWA kwaliteitsbranchenorm heeft Autoschade Herstel Groep (AHG) zijn focus op kwaliteit verder uitgebreid met de AHG Academy+.

Tijdens de laatste franchisemeeting is de AHG Academy+ geïntroduceerd. AHG gaat met de Academy+ een stap verder dan de branchenorm vereist. Hiermee wordt een duidelijk, compleet en individueel opleidingstraject binnen het autoschadeherstelbedrijf geboden. Uniek is dat het opleidingsplan is gericht op de specifieke taak en functie van de medewerker. AHG is van mening dat medewerkers die aan een auto werken niet alleen geschoold moeten zijn, maar ook moeten blijven. Daarnaast gaat men verder door onder meer soft skills, zoals optimalisatie van werkprocessen en leiding geven, aan het opleidingsplan toe te voegen. Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) verzorgt als partner de opleidingen binnen het opleidingsplan van AHG. 

In eerste instantie borgt AHG met de Academy+ de kwaliteitsgarantie voor opdrachtgevers. “Voor opdrachtgevers is het een pre om te weten dat binnen AHG alleen up-to-date geschoolde en gemotiveerde medewerkers aan voertuigen mogen werken”, aldus Guus van Dreven, algemeen directeur AHG. “Daarnaast zijn de vestigingen van AHG, door kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde opleidingen aan te bieden, een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers. Het derde speerpunt is de duurzame inzetbaarheid van huidige medewerkers binnen de AHG vestigingen. Medewerkers kunnen doorgroeien en doorontwikkelen Het is een extra stimulans voor zowel huidige als nieuwe medewerkers. Binden en boeien dus.” 

De AHG Academy+ is beschikbaar voor alle aangesloten AHG vestigingen. Met de Academy+ onderstreept AHG dat kwaliteit van het schadeherstel samen met klanttevredenheid bovenaan staat. 
 
Geplaatst op 17-06-2019


Share on: