Andriessen Expertise Groep ontwikkelt eigen expertapp

Vanaf 1 juni 2019 wordt bij de bedrijfsonderdelen van Andriessen Expertise en SRB-Rasenberg gebruikgemaakt van een app die is ontwikkeld voor de eigen experts.

Experts kunnen hiermee op locatie gemakkelijk en veilig beschikken over alle dossierinformatie. De app is voor experts bereikbaar via telefoon en tablet en is beveiligd door middel van de apparaten zelf (finger print/face ID) en door middel van inloggegevens in de applicatie. 
 
Door combinatie met andere functies op de telefoon en tablet kunnen de experts bijvoorbeeld op locatie direct foto’s en documenten toevoegen aan het digitaal dossier en kunnen zij direct betaalverzoeken aanmaken voor een vlotte bevoorschotting op de schade. 
 
Hiermee zet Andriessen Experts een volgende stap in de gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van personenschadebehandeling. De opdrachtgevers worden ondersteund door efficiënt te werken en te voldoen aan branche- en uitbestedingsnormen. Tevens kunnen ze bijdragen aan een meer voortvarende schadeafwikkeling.
Geplaatst op 14-06-2019


Share on: