Michiel Vervliet nieuwe Director Risk & Operations van DUPI Underwriting Agencies

Vanaf 1 juli zal Michiel Vervliet in dienst treden van DUPI Underwriting Agencies als Director Risk & Operations.

Michiel (60) heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector; hij werkte in diverse professionele en senior managementfuncties bij Delta Lloyd, Fortis Corporate Insurance (MS Amlin) en Baloise Insurance. In het managementteam van Baloise was Michiel, als directeur Marine & Transport, verantwoordelijk voor de Business Unit Marine en voor de agency agreement met DUPI. 
DUPI en Baloise zijn al bijna vijf jaar strategische partners.
 
Michiel wordt lid van het Management Team van DUPI Underwriting Agencies en werkt nauw samen met de Business Unit Directors en de Claims Director. Als Director Risk & Operations zal Michiel verantwoordelijk zijn voor de afdeling Risk, Legal Department en Compliance Department, voor capaciteitsinkoop en voor de kwaliteit van de claimprocessen en ondersteuningsprocessen bedrijfsbreed.
 
De DUPI-directeur Risk & Operations bevordert de communicatie en verbinding binnen het bedrijf en initieert en faciliteert partnerschapsinitiatieven tussen de Business Units en Support Units (Claims, IT, Risk, Compliance, Legal en Human Resources). Het doel van DUPI is om een ​​actie- en taakgerichte organisatie te zijn.
 
Voordat Michiel bij DUPI aan de slag ging, was Paul Plooij ad-interim verantwoordelijk voor Risk & Operations; met de komst van Michiel, zal Paul, als Director Casualty, zijn tijd en energie opnieuw volledig inzetten voor de verdere winstgevende groei en ontwikkeling van de Casualty Business Unit (aansprakelijkheid, Charterers Liability en Project P&I).
 
Michiel zal rapporteren aan Anton Cornel, Managing Director DUPI Underwriting Agencies.
 
 
Geplaatst op 09-05-2019


Share on: