Louis Schenkel per 1 mei naar Holland Herstel Groep (HHG)

Per 1 mei 2019 is Louis Schenkel werkzaam voor de Holland Herstel Groep (HHG), waar hij als vestigings- en projectmanager verantwoordelijk wordt voor het uitbouwen van de activiteiten in de reconditionerings- en herstelbranche voor de vestiging in Rotterdam.

Louis heeft ruime ervaring in de expertisebranche waar hij als loss adjuster bij Kakeswaal en CED werkzaam was, daarvoor was hij claimshandler bij Fortis ASR Groep. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar de herstelbranche en samen met Steven McGill heeft hij Schade Regie Centrum (SRC) opgericht.
 
Holland Herstel Groep en Ureco maken deel uit van de Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), waar verder Nivo Noord, Eurocleaning, Meyer Specialistische Reiniging en Schoonmaakbedrijf R.Janssen toe behoren. Naast reconditioneringswerkzaamheden biedt Holland Herstel Groep ook bouwkundige herstelwerkzaamheden, regulier bouwkundige reparatie service, specialistische reiniging, specialistische droging, asbestsanering, chroom-6 sanering en nog vele andere diensten aan. Holland Herstel Groep is landelijk actief met het zwaartepunt in de zuidelijke helft van het land. Holland Herstel Groep heeft op dit moment vestigingen in Uden, Breda, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam.
 
Geplaatst op 03-05-2019


Share on: