Housewarming Vanderwal & Joosten op Schiphol Oost

Op dinsdag 7 mei vond de officiële housewarming plaats van Vanderwal & Joosten op de nieuwe locatie aan de Hendrik Walaardt de Sacréstraat 405 te SCHIPHOL OOST.

Na de feestelijke ontvangst was er gelegenheid het mooie kantoorpand te bekijken en daarna met een hapje en drankje samen met collega's uit de branche bij te praten.

In de gezellige keuken werd door Gerrit Taal een korte toespraak gehouden: “Lange tijd hebben wij vanuit Rotterdam, Utrecht en Amsterdam gewerkt. En het is voor ons een hele stap vooruit om nu vanuit een fantastisch pand op SCHIPHOL OOST te werken met een centrale ligging en makkelijke aanrijroutes. Zoals de meesten inmiddels wel weten hebben we sinds kort ook een steunpunt in Eindhoven bij Eindhoven Airport op een hele centrale ligging, waardoor we ook in de zuidelijke regio binnen afzienbare tijd bij onze klanten zijn. En waar mensen werken die de ‘taal’ spreken. Waar willen we naartoe? We zijn constant bezig met verbetering voor de klant en daar hebben we regelmatig overleg over. Dus zijn er aandachtpunten? Laat het ons weten. Want zonder onze klanten zijn wij niets.” 
 
Samen met een 100-tal genodigden en medewerkers werd er een toost uitgebracht op de klanten, de locatie en het bedrijf. Aansluitend was er nog een loterij onder de gasten waarbij een rondvlucht voor 2 personen gewonnen kon worden boven een plaats naar keuze. De gelukkige winnaar was Linda van Ingen van Willis Towers en Watson. 


 
 
Geplaatst op 08-05-2019


Share on: