Feestelijke opening Avéro Achmea kantoor in het VNAB kantoorpand in Rotterdam

Op woensdag 8 mei was de feestelijke opening van het Avéro Achmea kantoor in het VNAB kantoorpand aan de Boompjes 251 in Rotterdam. Avéro Achmea is actief in co-assurantiën en partner van de VNAB. Er wordt vanaf nu ook gewerkt vanuit het hart van de co-assurantiemarkt dichtbij de partners.

Op het relatie-event kon men de werkplekken bekijken en werd het partnership van het VNAB nog eens onderschreven. Avéro Achmea richt zich vooral op de ‘ABC’-risico’s: Aansprakelijkheid, Brand en CAR en dan vooral op de bedrijfstakken handel en zakelijke dienstverlening, bouw en vastgoed en de maakindustrie. Daarbij richten ze zich primair op Nederlandse risico’s. Door de keuze voor een vaste ruimte in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum, is Avéro Achmea vaker in de Maasstad aanwezig en zitten ze dicht op de markt, die zich inmiddels grotendeels in ‘verzekeringshoofdstad’ Rotterdam afspeelt. De vestiging is altijd open. Het zijn flexplekken. De specialisten van Avéro Achmea zijn op afspraak aanwezig.
 
Voorafgaand aan de officiële opening waren er een tweetal kennissessies. 
 Lithium ion batterijen:  Wat zijn de risico’s en hoe gaan verzekeraars hiermee om? 
Lithium ion batterijen spelen een belangrijke rol bij de opslag van energie.Verzekeraars worden vaker geconfronteerd met branden waarbij lithium ion batterijen een rol spelen. Sprekers waren Carlijn ten Bruggencate en Jan ter Meer beiden advocaten bij Cox ten Bruggencate Advocaten en Bert Dikker van Achmea.
 
Logistieke dienstverlening: van transporteur naar IT bedrijf – wat zijn de risico’s? 
De toegevoegde waarde van logistiek dienstverleners ligt vaker in nieuwe activiteiten rond financiering, order fulfilment en supply chain management. Aan die nieuwe rollen zijn risico’s verbonden. Spreker was Marijn van Tuijl, partner en advocaat Ploum. 
 
Aansluitend was er in de grote zaal een korte toespraak van Jack Hommel waarmee de opening van het kantoor officieel was. Samen met een 150-tal branchegenoten werd het glas geheven en onder het genot van een drankje en hapje nagepraat over de kennissessies en het nieuwe kantoor van Avreo Achmea.
 
Geplaatst op 09-05-2019


Share on: