Drie nieuwe managers in dienst bij Dolmans Calamiteiten Diensten

Door de stijging van het aantal projecten was er bij Dolmans Calamiteiten Diensten behoefte aan uitbreiding van het managersteam. Dit is gelukt met drie nieuwe managers.

Projectmanager Raymond Houtvast – regio Maastricht
Raymond Houtvast is sinds 1 april 2019 werkzaam bij Dolmans Calamiteiten Diensten als Projectmanager voor de vestiging Maastricht. Wat hem aanspreekt aan zijn werk is dat hij vaak het eerste aanspreekpunt (naast de salvagecoördinator) is en echt iets kan betekenen voor mensen. "Als ons werk erop zit, zie je mensen weer opbloeien." Daar doet hij het voor.
 
Projectmanager Ronald Hermsen – regio Den Haag
Ronald Hermsen is sinds 22 april 2019 onderdeel van Dolmans Calamiteiten Diensten. Hij werkt als Projectmanager voor de vestiging Den Haag. In die rol is hij verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant/verzekerde na een calamiteit. Ronald is geen vreemde in het vak; hij werkt al jaren in de reconditioneringsbranche. Hij is begonnen als vakantiekracht en dat beviel zo goed dat hij niet meer weg is gegaan. Hij heeft bij verschillende reconditioneringsbedrijven gewerkt in de uitvoering en werkt sinds 18 jaar als Projectmanager. Doordat hij zelf ook in de uitvoering heeft gewerkt, weet hij precies hoe het vak in elkaar zit en kan hij zijn kennis overbrengen naar de medewerkers. Hij vindt het belangrijk dat de gedupeerde zo goed mogelijk geholpen en ontzorgd wordt. Het is mooi om te zien hoe iemand weer opbloeit op het moment dat het werk van Dolmans erop zit.
 
Projectmanager Vincent Bruinsma – regio Nijmegen en Venlo
Vincent Bruinsma is sinds 1 mei 2019 werkzaam bij Dolmans Calamiteiten Diensten als Projectmanager van de vestigingen Nijmegen en Venlo. Hij heeft jarenlang als tussenpersoon gewerkt binnen de verzekeringswereld. In 2014 maakte hij de overstap naar CED waar hij als schademanager werkte. Voordat hij bij Dolmans begon, is hij projectleider geweest van een verbouwing van een klooster en een hotel. Dat heeft hij gedaan tot hij de overstap naar Dolmans maakte. Vanuit zijn vorige rollen heeft hij veel raakvlakken met het werk bij Dolmans, alleen zat hij aan de andere kant van de tafel. Vanuit deze positie biedt hij een frisse blik in het team van Dolmans.
 
Geplaatst op 20-05-2019


Share on: