CIRFOOD kiest voor Dolmans

Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten heeft een overeenkomst gesloten met CIRFOOD. De verbintenis houdt in het jaarlijks verzorgen van een dieptereiniging in de keukens van de horecagelegenheden die zij exploiteren op de TU Delft. Dolmans won de opdracht op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding.

TU Delft, de grootste technische universiteit van Nederland, heeft op haar campus meer dan 20 horecapunten. Dit varieert van koffiecorners, restaurants, food markets en een grand café. Dagelijks worden deze uitgiftepunten grondig gereinigd, maar voor de oppervlakken die met de dagelijkse schoonmaak vaak niet worden meegenomen of slecht bereikbaar zijn, is een jaarlijkse dieptereiniging wenselijk. 
 
De horecapunten zijn in beheer van CIRFOOD. Deze internationale cateringorganisatie onderschrijft de deskundige aanpak van Dolmans. Dit heeft dan ook geresulteerd in een samenwerking voor drie jaar.
 
Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten is de jongste divisie binnen de Dolmans Groep. Een team van specialisten richt zich op het reinigen en onderhoud van lucht- en vetkanalen, diverse installaties en voert dieptereinigingen (groot)keukens en sanitair uit.
Geplaatst op 22-05-2019


Share on: