BHB Dullemond verhuisd naar nieuw bedrijfspand

BHB Dullemond, een gespecialiseerd overnameadviesbureau gericht op adviesbedrijven en ondernemers in de verzekeringsmarkt, vastgoedmarkt en arbodienstenmarkt, is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.

In 1998 werd Dullemond Bedrijfsadvies B.V. opgericht door drs. Kees Dullemond. In 2000 hebben mr. Anneke Bangma en mr. Daphne Huskens (beiden afkomstig van de NVM) het adviesbureau Bangma & Huskens Bedrijfsadvies B.V. opgericht. Dit bureau heeft zich vanaf de start gericht op de makelaarskantoren van Nederland. In 2007 heeft drs. Edwin Bosma zich daarbij aangesloten en korte tijd later werd de naam omgevormd tot BHB overnames en advies.

In 2011 werd Dullemond Bedrijfsadvies B.V. onderdeel van SVC (Samenwerkende Volmacht Consultants) te Leusden.  Vanaf augustus 2016 zijn BHB overnames en advies en Dullemond Bedrijfsadvies gefuseerd en verdergegaan onder de naam BHB Dullemond overnames en advies B.V. met SVC Groep als minderheidsaandeelhouder.

Per 1 juli 2018 heeft Forest Holding B.V. de aandelen van SVC Groep overgenomen waardoor BHB Dullemond overnames en advies B.V. voor 100% in eigendom is van Edwin Bosma.

Het team van BHB Dullemond is deskundig op het gebied van bedrijfswaarderingen (business valuation) en fusies & overnames (mergers & acquisitions).

Het nieuwe adres is:
Korte Brinkweg 37c
3761 EC SOEST
tel. 033-4805482
 
Geplaatst op 14-05-2019


Share on: