Ard Korevaar Personenschade versterkt zich met nieuwe ondernemer Berlinda Melink

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met een nieuwe ondernemer: mr. drs. Berlinda Meilink. Zij is ruim 20 jaar werkzaam in de letselschadewereld en heeft voor zowel verzekeraars als belangenbehartiger gewerkt. Berlinda opent met ingang van 1 mei 2019 haar kantoor in Haarlem.

Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschade slachtoffers. "Onze visie is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken wij door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade, waardoor er een gezonde balans ontstaat tussen werk en privé. Dit komt onze klant ten goede. Onze kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken. Onze experts staan ingeschreven in het Register Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast zijn wij aantoonbaar actief in het doorontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en OSR en door actief te zijn in werkgroepen van onder andere De Letselschade Raad", aldus Ard Korevaar.

Inmiddels is de Ard Korevaar Personenschade werkzaam vanuit: Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hellevoetsluis, Arnhem, Boskoop, Zwijndrecht, Vlissingen, Haarlem en Bergambacht.

 
Geplaatst op 01-05-2019


Share on: