Team Hiscox Art and Private Client breidt stevig uit

De groei zit er goed in bij Hiscox Nederland. Het team Art and Private Client is om die reden uitgebreid met vijf nieuwe collega’s. Zij houden zich bezig met underwriting, business development en claims.

Foto vlnr: Johan Weijer, Marleen Hoogveld, Jessica Roos, Hadassa Schrijver en Amy van der Maat.

 

“Hiscox Nederland kijkt terug op het beste jaar ooit”, vertelt Jeroen Opstelten, Manager Art and Private Client bij Hiscox. “De portefeuille Art and Private Client is bijvoorbeeld met meer dan 10% gegroeid. Om onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden, was uitbreiding van ons team noodzakelijk. We zijn zeer content dat we in een lastige arbeidsmarkt vijf uitstekend gekwalificeerde mensen enthousiast hebben kunnen maken voor Hiscox.” 

Hieronder worden de nieuwe Hiscox-collega’s kort voorgesteld. 
 

Johan Weijer, Teamleider Art and Private Client 
Begon zijn carrière als schadebehandelaar op de assurantiebeurs in Amsterdam en rolde daarna de co-assurantie in. Laatstelijk als acceptatiespecialist Brand bij Delta Lloyd, gevolgd door NN. 
 

Jessica Roos, Business Development Underwriter Art and Private Client 
Studeerde onder meer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens werkte zij onder meer bij Meeùs Assurantiën en VanNiekerkCieremans advocaten. Zij combineert haar werk bij Hiscox nog tot medio dit jaar als promovenda Verzekeringsrecht aan het Amsterdam Centre for Insurance Studies (onderwerp Juridische aspecten van co-assurantie). 
 

Hadassa Schrijver, Underwriter Art and Private Client 
Studeerde Cultureel Erfgoed aan de Hogeschool voor de Kunsten en schreef haar scriptie over het verzekeren van bruiklenen. Aansluitend werkte zij bij Raetsheren Van Orden. 
 

Amy van der Maat, Claims Underwriter 
Amy van der Maat studeerde Rechten aan de Vrije Universiteit. Amy behandelt bij Hiscox schades van zowel particuliere als zakelijke relaties. 
 

Marleen Hoogveld, Claims Underwriter 
Volgde de masteropleiding Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit. Ze werkte aansluitend als schade-expert bij EMN-CED. Net als Amy handelt Marleen bij Hiscox schades af van zowel particuliere als zakelijke relaties.

Geplaatst op 18-04-2019


Share on: