Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad AOV Flex

Klaverblad komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering, de Klaverblad AOV Flex. Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, omdat ze die te duur vinden.

"De Klaverblad AOV Flex heeft een korte uitkeringsduur en is daardoor een goede én betaalbare optie. Door de vele keuzemogelijkheden en doordat de verzekering tijdens de looptijd makkelijk is aan te passen, kan de ondernemer steeds inspelen op zijn situatie”, vertelt Vera van Putten, Manager Productontwikkeling.
 
Zoals de naam al doet vermoeden is flexibiliteit het belangrijkste kenmerk van deze verzekering. De beperkte uitkeringsduur van minimaal één en maximaal vijf jaar, maakt de verzekering betaalbaar. Overstappen naar een verzekering met een lange uitkeringsduur is bovendien eenvoudig. Daarmee is het product bij uitstek geschikt voor de zzp’er die op zoek is naar een betaalbare beroepsarbeidsongeschiktheidsverzekering.
 
Bij het afsluiten van de verzekering zijn er keuzemogelijkheden voor het verzekerd bedrag, de uitkeringsduur (tussen 1 en 5 jaar) en de eigenrisicotermijn (van 14 tot 730 dagen). Bovendien zijn gemaakte keuzes  tijdens de looptijd  makkelijk aan te passen. De eerste drie jaar is overstappen naar de Royaal Plus AOV van Klaverblad zonder nieuwe gezondheidsverklaring mogelijk.

Bij arbeidsongeschiktheid begeleidt een persoonlijke coach de verzekerde bij de re-integratie, met het doel om het eigen bedrijf te kunnen voortzetten. Deze begeleiding loopt zelfs nog maximaal een half jaar door nadat de uitkeringsduur is verstreken.
De Klaverblad AOV Flex kent een instapkorting van 25% in het eerste jaar, 15% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar.
 
Geplaatst op 26-04-2019


Share on: