Eric Malterre benoemd tot chief client officer bij Sedgwick’s internationale divisie

Eric Malterre is benoemd tot chief client officer bij Sedgwick’s internationale divisie. Malterre brengt een ruime internationale ervaring mee, waaronder meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van (her)verzekeren en het managen van makelaars voor verschillende gebieden in Afrika, Azië en Europa.

Foto: Eric Malterre Linkedin

Malterre heeft toezicht gehouden op strategische initiatieven voor organisatiegroei en het ontwerpen, onderhandelen en implementeren van verschillende servicemodellen, distributiepartnerships en brokerovereenkomsten overal ter wereld.
Hij is nu verantwoordelijk voor het toezicht op klantendiensten buiten Amerika, het implementeren van de klantenservicestrategie van Sedgwick wereldwijd, het identificeren en ontwikkelen van nieuwe marktkansen en het ondersteunen van de verdere groei van Sedgwicks internationale activiteiten.

"Terwijl we wereldwijd blijven groeien, zijn we verheugd een zeer ervaren executive officer te hebben aangetrokken die goed bekend is met de lokale marktbehoeften van onze klanten, ongeacht waar ze zich bevinden," aldus Ian V. Muress, CEO van Sedgwick. internationale operaties. "Eric's ervaring in Afrikaanse, APAC- en Europese markten maakt hem de ideale persoon om de toonaangevende servicefilosofie van Sedgwick over de hele wereld naar klanten te brengen en onze ambitie te ondersteunen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen."
 
"Eric aan boord brengen draagt ertoe bij dat onze klanten de absolute prioriteit blijven en een integraal onderdeel vormen van ons aanhoudende succes. Innovatie, diplomatie en een op strategieën gebaseerde denkwijze zijn essentiële aspecten van klantendiensten en we zijn verheugd dat Eric al deze eigenschappen en nog veel meer naar voren brengt," zei Muress.
 
"Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van Sedgwick, wiens reputatie en expertise ongeëvenaard zijn in arena's over claims en risicobeheer. Ik kijk er naar uit om met onze teams wereldwijd samen te werken, onze uitzonderlijke waarde aan onze klanten en partners te leveren én de ambitie van Sedgwick om vooraan in de sector te werken en te ondersteunen," zei Eric Malterre.
 
Vóór zijn carrière in de verzekeringssector was Eric een kapitein in het Franse leger, waar hij de leiding had over tactische en operationele voorbereiding en training en deelnam aan overzeese operaties. Hij heeft een MBA van Chicago Booth School of Business.
 
Geplaatst op 03-04-2019


Share on: