Alex van Lith terug in de reconditioneringsbranche

Per half april is Alex van Lith in zijn nieuwe functie als accountmanager en projectleider bij Polygon gestart. Daarmee is hij na drie jaar weer terug in de reconditioneringsbranche.

Van Lith werkte sinds 2000 in de facilitaire branche en later in de reconditioneringsbranche. Hij leerde veel experts en contra-experts kennen met wie hij samenwerkte om schades te herstellen. “Ik heb geleerd dat geen enkele schade hetzelfde is en dat emoties een grote rol spelen. Het is belangrijk om snel te schakelen en goed te communiceren met alle betrokkenen. Als medewerker kom je bij gedupeerden thuis en ben je echt ambassadeur van het bedrijf."
 
Toch besloot hij in 2016  een carrièreswitch te maken naar een accountantsbureau waar hij veel verschillende werkzaamheden uitvoerde, waaronder relatiebeheer, marketing en het opzetten van een nieuwe organisatie. Maar met reconditionering bleek hij toch meer affiniteit te hebben. Nadat hij werd gevraagd om weer in de recondtioneringsbranche te gaan werken, is hij bij verschillende bedrijven het gesprek aangegaan. “Polygon sprak mij het meeste aan. Ik ga nu met frisse moed en veel plezier weer aan de slag als accountmanager en projectleider voor diverse Polygonvestigingen. De eerste weken loop ik mee in de uitvoering om een goede, betrokken samenwerking te starten!”
Geplaatst op 29-04-2019


Share on: