Van der Ven Autorecycling opent zelf-demontage locatie

Per 18 februari heeft Van der Ven Autorecycling B.V., naast het voeren van een auto recycling en onderdelen bedrijf in Roosendaal, een zelf-demontage locatie geopend met de naam Venyard B.V. Op een moderne en veilige locatie kunnen binnen dit concept de arbeidskosten en logistieke kosten laag gehouden worden, waardoor de onderdelen voor bodemprijzen worden aangeboden.

Door de grote stroom aan demontage auto’s was het haast onmogelijk om al deze originele gebruikte onderdelen op voorraad te houden en aan te bieden via de webshop. Daarnaast kwamen veel aanvragen binnen van auto onderdelen die wel gerecycled werden, maar waarvan de onderdelen niet aangeboden konden worden uit kostenoverwegingen.

Met dit concept richt Venyard zich op auto’s van bouwjaren tot 2010. Er worden auto’s voor zelf-demontage aangeboden waarvan minder onderdelen beschikbaar zijn zoals young timers en old timers.

Binnen dit concept kost een achterlicht bijvoorbeeld 10 euro, ongeacht het merk auto. De prijs voor een achterlicht van een Mercedes of Fiat blijft dus gelijk.

Alle 1250 voertuigen staan zodanig opgesteld dat de onderdelen eenvoudig te demonteren zijn. Tevens worden er 100 auto’s per week gewisseld zodat er continu courante onderdelen aangeboden kunnen worden.

Meer informatie over ons concept en werkwijze kunt u vinden op https://www.venauto.nl/venyard/
 
Geplaatst op 11-03-2019


Share on: