Poliskraker ontwikkelt module CAO-kenmerken in samenwerking met Enkwest

In samenwerking met Enkwest Opleiding & Advies B.V. biedt poliskraker.nl vanaf maart 2019 de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen.

In de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen zijn de kenmerken van ruim 60 veelvoorkomende CAO’s opgenomen.

Voor de schade- en inkomensadviseur is inzicht in de belangrijke kenmerken van CAO’s noodzakelijk bij advies aan de werkgever en/of particuliere relaties. Met de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen is er snel inzicht in de voor verzekeringsadvies belangrijke kenmerken.


De verschillende CAO’s zijn objectief en inhoudelijk met elkaar vergeleken op 46 criteria. De vergelijkingen in Poliskraker.nl bieden, naast een enorme besparing in kostbare tijd, de zekerheid van een grondige en onafhankelijke vergelijking van ruim 60 veelvoorkomende CAO’s. Zo is bijvoorbeeld in één oogopslag te zien of er verzekeringsplicht is voor de werkgever voor aanvullende WIA-verzekeringen of dat er een CAO-bepaling is ten aanzien van bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering.
Voor een goede onderbouwing van het advies van de adviseur schade- of inkomensverzekeringen is de praktische module CAO-kenmerken het aangewezen hulpmiddel.

Overige voordelen?

  • Verwijzing naar relevante artikelnummers (korte versie) en de specifieke tekst van het artikel (lange versie);
  • Printmogelijkheid van de verschillende CAO’s met een keuze voor maximaal 3 CAO’s per keer;
  • Altijd up-to-date;
  • Inclusief links naar de CAO-documenten.

Abonneren kan hier voor nieuwe klanten. Bestaande abonnementhouders kunnen via de beheerder eenvoudig de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen activeren.
Geplaatst op 06-03-2019


Share on: