Natasja den Otter per 1 mei naar BELFOR Nederland

Natasja den Otter (28) zal per 1 mei het salesteam van BELFOR komen versterken in de functie van accountmanager. Natasja heeft twee jaar gewerkt bij Schouten Zekerheid in de functie van schadespecialist en daarvoor als schadebehandelaar bij Broadspire onderdeel van Crawford & Company waar zij ook nog twee jaar heeft gewerkt.

De directie van BELFOR Nederland is verheugd dat een vrouwelijke jong professional de gelederen komt versterken. Ondanks het feit dat zij relatief jong is staat haar kennisniveau op een hoog niveau.


Patrick Neeleman Manager Marketing & Sales: "Ik ben erg blij met de komst van Natasja omdat het een lange zoektocht is geweest naar juist die persoon die een prettige persoonlijkheid met de nodige kennis weet te combineren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de juiste collega in Natasja hebben gevonden, en kijk uit naar een langdurige samenwerking met haar."


Hiermee komt het BELFOR-team verder op sterkte want naast Natasja is enige tijd geleden ook Arnoud Klaren als accountmanager in dienst getreden. Arnoud richt zich op BELFOR Technology vandaar de behoefte aan verdere versterking binnen BELFOR Nederland.


Algemeen Directeur Leo Mulder vult tot slot aan dat dit een stap is die geheel past binnen de strategie van de onderneming. "Immers, er zit een enorme dynamiek in onze markt waar we enerzijds initiatiefnemer van zijn en anderzijds naadloos proberen aan te sluiten bij alle wensen, eisen van onze klanten. Het is uitzonderlijk belangrijk met grote regelmaat even bij onze relaties aan te schuiven zodat we kennis hebben van de ontwikkelingen die daar plaatsvinden maar ook kennisnemen van zaken die in de toekomst kunnen gaan spelen. Om dezelfde reden vinden we het ook belangrijk dat onze relaties op de hoogte zijn van alle zaken die binnen ons bedrijf spelen. Ondanks de tendensen in de markt realiseren we nog altijd een gezonde groei en dat is mede te danken aan de centrale positie die de klanten bij ons innemen. Blijkbaar doen we het goed en dat willen we graag zo houden. Natasja is dan ook meer dan welkom," vertelt Leo Mulder.

Geplaatst op 04-03-2019


Share on: