Sedgwick benoemt Geneviƫve Jubitana tot marketing- en ontwikkelingsdirecteur in Frankrijk

Jubitana is sinds september 2015 werkzaam bij Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) in de rol van manager bedrijfsontwikkeling. Jubitana is verantwoordelijk voor het beheer van verschillende partnerschappen en projecten, waaronder de lancering van het Europese team voor windenergie van de onderneming, cyberincident hub en terugroepdiensten.


Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verzekeringssector, Jubitana heeft een masterdiploma in culturele economie en ondernemerschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft postuniversitair executive onderwijs afgerond in strategie, leiderschap en ontwikkeling van nieuwe bedrijven.

"Geneviëve's duidelijke kennis van marketing, bedrijfsontwikkeling en projectbeheer, samen met haar ervaring in de verkoop, zal de verdere groei en het succes van Sedgwick blijven ondersteunen," zei Carol Etchebarne, directrice générale bij Sedgwick in Parijs. "We zijn heel blij dat Geneviëve ons team in Frankrijk komt versterken.
 
"Sedgwick's overname van Cunningham Lindsey in 2018 heeft geleid tot een aanhoudende groei van onze Franse bedrijfsactiviteiten en met Geneviëve's expertise in de kernaspecten van onze klantenserviceaanpak, zullen we klantenservice van wereldklasse blijven leveren aan onze belangrijkste stakeholders."
 
Voor meer informatie over Sedgwick in Frankrijk, bezoek https://www.sedgwick.com/fr.
 
Geplaatst op 01-02-2019


Share on: