Nh1816 Verzekeringen versterkt management- en IT-team

Met goedkeuring van de Raad van Commissarissen is Rémon Chattellon (financieel directeur) per 1 januari, naast Lex Verëll (directievoorzitter) en Cas Verhage (commercieel directeur), ook statutair directielid. Een bevestiging van de positie die Rémon de laatste jaren naar alle tevredenheid invult bij Nh1816 Verzekeringen.

Nh1816 meldt tevens dat Erik Schneider per 1 januari de functie van president commissaris heeft overgenomen van Hein Aanstoot, vooruitlopend op diens vertrek uit de RvC in 2020.

“De groei van Nh1816 en onze ambities moeten natuurlijk goed georganiseerd worden en daar werken wij hard aan”, vervolgt Lex Verëll, directievoorzitter Nh1816. Per 1 januari is Mandy de Git als nieuwe HR-manager gestart en per 1 april start Jerre Veltman als IT-manager. Mandy de Git komt bij Pepsico vandaan en zal het personeelsbeleid bij Nh1816 voor de komende jaren vormgeven. Jerre Veltman heeft ruime ervaring binnen de verzekeringsbranche en werkt momenteel als manager Change en IT Schade Particulier bij NN. In zijn nieuwe rol bij Nh1816 zal hij samen met Rob Grijpma verantwoordelijk zijn voor de IT-afdeling en strategische IT-projecten.
 
In 2018 werd dankzij goede samenwerking met lokale financieel adviseurs bij Nh1816 Verzekeringen een 'all time high’ aan nieuwe verzekeringen gesloten van ruim € 53 miljoen. De maatschappij uit Oudkarspel boekte afgelopen jaar een positief technisch resultaat van bijna € 42 miljoen. 

Bovendien laat het klanttevredenheidsonderzoek van Nh1816 zien dat verzekerden onverminderd tevreden zijn over de dienstverlening samen met de lokale adviseurs. Men krijgt zowel een 9 voor de dienstverlening bij nieuwe aanvragen als een 9 bij schadeafhandeling. Cijfers waar Nh1816 bijzonder trots op is en de directie van Nh1816 blikt dan ook optimistisch vooruit naar komend jaar en komende jaren.
Geplaatst op 11-02-2019


Share on: