Marjolein Smeets per 1 maart 2019 nieuwe CTO van ARAG

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG heeft een nieuwe Chief Technology Officer (CTO), Marjolein Smeets. Marjolein is een zeer ervaren professional en gaat deel uitmaken van het directieteam van ARAG.

Als CTO wordt Marjolein verantwoordelijk voor ICT, PMO (Project Management Office) en het programma ‘Digitale Transformatie’. 
“Ik ben blij dat Marjolein voor ARAG heeft gekozen. Met haar versterken we ons bedrijf om versneld ons technologisch veranderprogramma vorm te geven. Wij zien in Marjolein een aanwinst voor ons directieteam en verheugen ons op een vruchtbare samenwerking”, aldus Marc van Erven, CEO van ARAG.
 
Na haar ingenieursopleiding aan de Universiteit Eindhoven heeft ze een brede ervaring opgebouwd op het gebied van IV/ ICT. Marjolein komt over van de Nationale Politie waar ze als adjunct-directeur verantwoordelijk was voor de integrale ICT-dienstverlening met als focus de portefeuille vernieuwing/ digitale transformatie.

Smeets: “ARAG is volop in beweging en digitale transformatie is daarbij een van de speerpunten. Vanuit mijn kennis, ervaring en door wie ik ben, draag ik bij aan de veranderambities van ARAG waar de klant én kwaliteit van dienstverlening centraal staan”.
Geplaatst op 05-02-2019


Share on: