Let’s Progress: uniek evenement voor de letselschadebranche

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert Q-Consult Progress Partners een nieuw event voor de letselschadebranche: Let’s Progress. In 7 x 18 minuten vertellen inspirerende sprekers een verhaal dat zij met de wereld willen delen: stories worth sharing. Vooruitgang in de letselschadebranche staat in ieder verhaal centraal.


Zo nu en dan kom je een spreker tegen die echt iets bij je losmaakt. Dat zijn de verhalen die blijven hangen. “Het is onze droom een evenement te organiseren voor de letselschadebranche waarin wij sterke, aangrijpende of leerzame verhalen bij elkaar brengen. Ons doel is mensen te raken met een boodschap en hen te inspireren en motiveren het vanaf de volgende dag een beetje beter te doen.”, aldus Arjan Loonstra, partner bij Q-Consult Progress Partners.
 
Over de keuze voor deze opzet: “Dit event is anders dan alle andere, omdat de sprekers maar 18 minuten hebben om hun kernboodschap te vertellen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit de ideale spreektijd is, ook voor de luisteraar. Een mens kan zich zo’n 18 minuten concentreren op een boeiend verhaal.” Geen ellenlange presentaties, geen PowerPoint sheets en geen hand-outs. Alle aandacht is gevestigd op de spreker en de inhoud van zijn verhaal.
Het centrale thema is vooruitgang van de letselschadebranche. Iedere spreker heeft de opdracht om een toekomstgerichte boodschap mee te geven aan de luisteraar.
 
De eerste editie van Let’s Progress wordt gehouden op dinsdag 28 mei van 12.00 – 18.00 uur in Congrescentrum Achmea Zeist.
 
Let’s Progress is een event voor de hele letselschadebranche. De sprekers zijn advocaat, expert, verzekeraar, herstelgerichte dienstverlener, wetenschapper of insurtech ondernemer.  Zes van de zeven sprekers zijn bekend.
In de komende weken worden hun namen onthuld via LinkedIn. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.
 
Aanmelden
Deelname aan het Let’s Progress evenement kost 295 euro, ex BTW per persoon. Kom je met meer dan 5 deelnemers, dan profiteer je van een aantrekkelijke groepskorting van 10%.

Laat je inspireren op dinsdag 28 mei 2019! Meld je aan via de website: www.qcpp.nl/lets-progress
Geplaatst op 15-02-2019


Share on: