De Vacature Makelaar neemt ReFlex Personeel over

ReFlex Personeel B.V., een in schade- en verzekeringsprofessionals gespecialiseerd detacherings- en werving- & selectiebureau, heeft twee partners gevonden, te weten Michiel van Witzenburg en Martijn Reckman, die het bedrijf gaan voortzetten.

Partijen hebben het voornemen dat per 1 april aanstaande ReFlex Personeel als zelfstandig onderdeel zal verdergaan binnen De Vacature Makelaar BV, waarvan Michiel van Witzenburg en Martijn Reckman eigenaar zijn. 

De huidige partners, Martin Hesselberth en Jan Schrijver, zijn bijzonder verheugd aldus hun bedrijfsopvolging te regelen. “Michiel en Martijn hebben inmiddels vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van werving & selectie en detachering in de financiële dienstverlening en assurantiebranche, eerst in dienst van Unique Finance, en vervolgens als zelfstandig ondernemer bij De Vacature Makelaar. Wij kennen hen reeds enige tijd en hebben er alle vertrouwen in dat zij ReFlex Personeel op vakkundige wijze verder zullen uitbouwen. Wij willen graag onze kennis van de verzekeringsmarkt en jarenlange ervaring met detachering zo goed mogelijk overdragen. Martin en ik zullen daarom tot 1 april 2020 nog van harte als adviseurs betrokken blijven bij ReFlex Personeel”, aldus Jan Schrijver.

“ReFlex Personeel is al jaren een naam in de markt op het gebied van detachering binnen de schadebranche. De huidige aandeelhouders vonden het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie en wij nemen dit met genoegen over. De dienstverlening en manier van werken passen goed in het huidige model dat de Vacature Makelaar voert: persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening”, zegt Michiel van Witzenburg.

“ReFlex Personeel zal als zelfstandig onderdeel binnen De Vacature Makelaar zijn huidige naam behouden en verder gaan als onze detacheringstak”, zo voegt Martijn Reckman hieraan toe. “Met de overname krijgt De Vacature Makelaar de beschikking over een goed opgebouwd netwerk en ervaring in de detachering van verzekeringsprofessionals, zodat we onze relaties nog beter kunnen ontzorgen in hun totale proces van personele invulling. Wij zullen daartoe een HR-portaal ter beschikking stellen, diensten uitvoeren op het gebied van werving en selectie voor vaste functies, alsook maatwerkdiensten aanbieden op het gebied van detachering en uitzenden voor invulling van tijdelijke functies.” 

Foto v.l.n.r. Martijn Reckman, Michiel van Witzenburg en Jan Schrijver
Geplaatst op 18-02-2019


Share on: