David Fisher benoemd als niet-uitvoerend lid van Raad van Bestuur van FRISS

FRISS heeft vandaag bekendgemaakt dat David Fisher met ingang van 1 januari als niet-uitvoerend lid is toegetreden tot de Raad van Bestuur van het bedrijf. Hij wordt daarmee het vijfde lid van de directie, naast Mike Cichowski (Aquiline Technology Growth), Maxime Mandin (Blackfin Capital Partners), Christian van Leeuwen (FRISS CTO) en Jeroen Morrenhof (FRISS CEO).

David Fisher is een zeer ervaren CEO die leiding heeft gegeven aan diverse succesvolle tech-bedrijven en momenteel aan het hoofd staat van Enova International, een toonaangevend technologie- en analyticsbedrijf dat zich bezighoudt met online leningen en betrouwbare, realtime financieringsmogelijkheden voor gewone, hardwerkende mensen. Fisher behaalde zijn Bachelor in Finance cum laude aan de University of Illinois in Urbana-Champaign en studeerde magna cum laude af als meester in de rechten aan de Northwestern University School of Law. Hij zal zijn ervaring gebruiken om FRISS te adviseren in de volgende fase van groei en fungeren als sparringpartner voor het FRISS-management.


Fisher over zijn benoeming: "Ik zie ernaar uit een bijdrage te leveren aan het succes van FRISS. FRISS heeft met haar AI-gebaseerde oplossingen laten zien dat zij schadeverzekeraars met succes kan bijstaan in hun strijd tegen fraude. In het verleden heb ik tech-bedrijven ondersteund bij het wereldwijd ontplooien van hun activiteiten. Deze ervaring kan ik nu aanwenden om de lijst met 35 landen waar Friss reeds actief is verder uit te breiden."


"We zijn enorm blij met de komst van David Fisher als niet-uitvoerend lid van onze directie. Zijn ervaring met wereldwijd opererende tech-bedrijven is van grote waarde als het erom gaat van FRISS een nog sterker, herkenbaarder merk te maken en flinke stappen te zetten met ons bedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nu uitstekend gepositioneerd zijn om onze ambities waar te maken: het eerlijker maken van de verzekeringswereld", concludeert Jeroen Morrenhof, FRISS CEO.

Geplaatst op 13-02-2019


Share on: