Carola Wijkamp-Hermsen versterkt ARAG als directeur Verzekeringen

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG heeft zich versterkt met Carola Wijkamp-Hermsen (1970) als nieuwe directeur Verzekeringen. Carola neemt als directeur veel ervaring mee wat betreft diverse disciplines binnen het verzekeringsbedrijf.

Als directeur Verzekeringen wordt Carola verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing, Productontwikkeling, Rendement & Risico, Acceptatie en het Customer Service Center.

Marc van Erven, CEO van ARAG: “ARAG staat voor kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en businesspartners. Daarom ben ik erg blij dat Carola voor ARAG heeft gekozen. Ze brengt als mensenmens een brede ervaring mee, heeft een relevant netwerk en een goed gevoel voor innovatie. Een perfecte match om customer excellence naar een volgend niveau te brengen. Wij kijken met plezier uit naar een succesvolle samenwerking”.
 
Na haar opleiding bedrijfskunde heeft Carola in verschillende functies bij diverse verzekeraars gewerkt en daarmee een schat aan ervaring opgedaan. In haar laatste functie was ze als Director Intermediary Property & Casualty bij VIVAT eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering, commercie en het resultaat via het intermediaire kanaal (co-assurantie, volmacht en provinciaal). Tevens was ze vanuit deze rol betrokken bij diverse initiatieven van het Verbond van Verzekeraars.
 
“Met mijn keuze voor ARAG kies ik voor een mooi sterk bedrijf met grote ambities op gebied van customer excellence, innovatie en kwaliteit. Ik kijk er erg naar uit om met mijn kennis, ervaring, drive en enthousiasme een grote bijdrage te mogen leveren aan het realiseren van deze ambities. En ik kijk er vooral naar uit om dit samen te doen met het gedreven team van medewerkers!”, aldus Carola Wijkamp-Hermsen.
Geplaatst op 14-02-2019


Share on: