Brokerslink benoemt Christos Gavriel als regiomanager voor Europa

Gavriel heeft een verzekeringsachtergrond en bekleedde eerder verschillende internationale functies bij AIG voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte en leidde: Renaissance Insurance Brokers Ltd, een makelaarsvestiging op Cyprus.


Door zijn rol zal Gavriel een verbinding bieden tussen Brokerslink-partners en gelieerde ondernemingen in 35 Europese landen, waardoor onafhankelijke makelaars in deze regio nieuwe kansen voor hun klanten kunnen vinden en ontwikkelen.
 
José Manuel Fonseca, de voorzitter van Brokerslink: "Ik ben verheugd om de benoeming van Christos als onze nieuwe regiomanager voor Europa te bevestigen. De waarden van Christos zijn sterk afgestemd op die van Brokerslink, hij begrijpt het belang van het ontwikkelen van relaties die ons helpen om efficiënter samen te werken. Zijn ervaring en ondernemersgeest spelen een sleutelrol bij de groei en ontwikkeling van ons netwerk in Europa. "
 
Gavriel voegt toe: "Mijn afspraak is een echte kans voor mij om iets terug te doen. Brokerslink was een integraal onderdeel bij  het helpen ontwikkelen van een kleine Cypriotische verzekeringsmakelaar, met een Lloyd's licentie om transacties te verrichten in de hele Europese Unie. In een tijd van continue marktconsolidering en -transformatie zal mijn focus zijn om positieve veranderingen bij Brokerslink Europe-partners en binnen Brokerslink zelf te beïnvloeden. Ik hoop dat de Europese regio de drijvende kracht wordt achter de oprichting van Brokerslink als het voorkeursalternatief voor multinationale makelaars wereldwijd. "
       
Met de benoeming van Gavriel is het regionale managementteam van Brokerslink compleet.  Samen met Ana Borges (regionale manager, MEA), Sid Garcia (regiomanager, Azië-Pacific) en Esteban Sanchez (regiomanager Latijns-Amerika en het Caribisch gebied).
 
Geplaatst op 21-02-2019


Share on: