ARAG doneert 1.900 euro aan Stichting Hulphond Nederland

Onlangs hebben ARAG en Van Kampen Groep (VKG) de handen ineengeslagen en een gezamenlijke actie met een maatschappelijk doel opgezet. Voor elke bij VKG nieuw afgesloten ARAG rechtsbijstandverzekering of uitbreiding van een bestaande polis deed ARAG een donatie aan Stichting Hulphond Nederland. Voor de klant was er ook een kleine attentie in de vorm van knuffelhulphond Flip.

ARAG en Hulphond Nederland zijn al langer aan elkaar verbonden vanuit de gezamenlijke doelstelling om de maatschappij beter en het leven leefbaar te maken. ARAG helpt door juridische problemen op te lossen of te voorkomen en brengt daarmee rust, zekerheid en structuur. Mensen met een hulphond worden zelfredzaam, leven niet langer in onzekerheid en hebben het gevoel er weer helemaal bij te horen.

Onder het motto ‘Mensen kansen geven in het leven’ levert ARAG een financiële bijdrage aan de ambitie van de stichting om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.

De samenwerking tussen ARAG en VKG heeft geresulteerd in een mooie (extra) financiële bijdrage voor Hulphond Nederland.
Op 14 februari ontving Pieter Blickman (rechts op de foto) van Hulphond Nederland uit handen van Dave van Velzen van ARAG (links) en Eric-Jan van den Berg van VKG (midden) een cheque van 1.900 euro.

ARAG staat voor samenwerken, vertrouwen in elkaar en in co-creatie duurzame relaties bouwen. Wilt u ideeën uitwisselen met ARAG, een gezamenlijke actie opzetten of heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op.
Geplaatst op 21-02-2019


Share on: