Alex de Langen directeur Intermediair Schade bij VIVAT

Alex de Langen wordt met ingang van 1 maart 2019 benoemd tot directeur Intermediair bij de productlijn Schade van VIVAT. Hij volgt daarmee Carola Wijkamp-Hermsen op die haar carrière buiten VIVAT zal voortzetten. De Langen is met deze benoeming verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het intermediaire, beurs-, bank- en volmachtkanaal.

Edwin Grutterink, General Manager Schade bij VIVAT: “Wij willen Carola bedanken voor haar belangrijke bijdrage aan het Schadebedrijf van VIVAT. Zij heeft de afgelopen twee jaar gebouwd aan een verdere versterking van de relatie met onze distributiepartners en een substantiële bijdrage geleverd aan de duurzame groei van onze portefeuille. Wij wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging”.


Alex de Langen werkt sinds 2017 als Unit Manager Fire & Liability voor de productlijn Schade van VIVAT. In die functie heeft hij de dienstverlening aan klanten en adviseurs sterk verbeterd en een belangrijke rol gespeeld in de nieuw ontwikkelde strategie schade zakelijk van Reaal. Grutterink: “We zijn ervan overtuigd dat Alex met zijn bevlogenheid en ervaring een waardevolle bijdrage zal leveren aan een goede samenwerking met onze distributiepartners, de verdere versteviging van onze marktpositie en winstgevende groei van onze portefeuille. Wij wensen Alex veel succes in zijn nieuwe rol.”


Meer informatie over Alex de Langen
Alex de Langen heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de verzekeringssector. Hij heeft onder andere gewerkt voor ABN AMRO en Delta Lloyd waar hij diverse (programma-)managersfuncties heeft vervuld binnen Pensioenen en Schade. Bij Delta Lloyd is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de Co-Assurantie tekening en de intermediaire tekening, onder andere agrarisch, technische verzekeringen, wagenparken en garage.

Geplaatst op 14-02-2019


Share on: