Troostwijk Groep verstevigt haar positie in België

Troostwijk Groep heeft de banden met haar Belgische deelneming Troostwijk-Roux Expertises CVBA verder aangetrokken door recent een meerderheidsaandeel hierin te verwerven.

Met het hoofdkantoor in Antwerpen en vestigingen in Gent en Brussel, specialiseert Troostwijk-Roux Expertises zich op het gebied van taxaties en contra-expertises. Zowel op contra-expertises als ook op verzekeringstaxaties is het bedrijf marktleider in België. Met ruim 35 medewerkers wordt een omzet van circa € 6 miljoen behaald.
 
“Wij waren zo’n twintig jaar geleden bij start van het bedrijf betrokken, zegt Wiebe Westerhof, CEO of Troostwijk Groep en vanaf nu zullen wij de samenwerking uiteraard intensiveren. In onze core business zijn wij leidend in de Benelux en - passend in het beleid van onze moedermaatschappij Tinsa - gaan wij trachten die positie verder uit te bouwen.”
 
Deze recente acquisitie brengt het aantal landen met Tinsa vestigingen op 11: Argentinië, België, Chili, Columbia, Ecuador, Marokko, Mexico, Nederland, Peru, Portugal en Spanje. In 2018 bedroeg de omzet van Tinsa Group € 130 miljoen.
 
Geplaatst op 09-01-2019


Share on: