BosBoon Expertise zet traditie van Oesterparty voort

Wat ooit begon als een gezellig collegiaal moment om het nieuwe jaar in te luiden, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige jaarlijkse happening.

Na de ontvangst van de gasten en het openen van 300 oesters, door Mathy Boon vers uit Frankrijk meegebracht, sprak Mathy namens BosBoon Expertise de gasten kort toe en wenste hij een ieder een geweldig 2019.

Daarnaast gaf hij aan dat 2018 een goed jaar was. “Het expertise korps van BosBoon Expertise is inmiddels uitgebreid met 2 nieuwe Letsel experts en een Machine Breuk/CAR expert. Op Transport en CAR/AVB vindt op korte termijn ook uitbreiding plaats. Daarnaast is BosBoon Schadeservice een steeds duidelijkere positie in de markt van de claim- en regresservices aan het innemen.”, gaf Boon aanvullend aan.

Onder het genot van heerlijke Cremant de Loire en Gewurztraminer werd door een groot deel van de gasten genoten van de oesters. Daarnaast waren diverse paté’s en Franse kazen aangerukt om de gasten in de watten te leggen.

Tijdens het nuttigen van al dit lekkers werd volop van gedachten gewisseld over de marktontwikkelingen en werden de persoonlijke contacten tussen de aanwezige marktpartijen als vanouds versterkt.
Geplaatst op 08-01-2019

Volgende >


Share on: