Thé van Steen maakt overstap naar Holland Herstel Groep

Vanaf 1 januari 2019 zal Thé van Steen werkzaam zijn voor de Holland Herstel Groep (HHG). Thé wordt bij de HHG als Commercieel Manager verantwoordelijk voor het uitbouwen van de activiteiten van zowel HHG als Ureco (asbest- en chroom-6 sanering).

Naast het versterken van de relatie tussen HHG en verzekeraars, volmacht-kantoren en expertisebureaus zal Thé zich nadrukkelijk bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de schadeverzekeringsmarkt.

De afgelopen jaren heeft Thé gewerkt bij EMN (onderdeel van CED) als schade-expert, salvage-coördinator, kantoorleider en commercieel manager. Vanuit deze rollen brengt Thé veel ervaring mee die van groot belang is om de huidige en toekomstige klanten van Holland Herstel Groep optimaal te ondersteunen. Als vicevoorzitter van het branchebestuur Brand van het Nivre heeft hij het expertisevak mede ontwikkeld en vorm gegeven. Vanuit zijn scherpe visie op de markt van de schade expertise zal Thé in staat zijn om Holland Herstel Groep maatwerk te laten leveren voor deze markt.

Holland Herstel Groep en Ureco maken deel uit van de Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), waar verder Nivo Noord, Eurocleaning, Meyer Specialistische Reiniging en Schoonmaakbedrijf R.Janssen toe behoren. Naast reconditioneringswerkzaamheden biedt Holland Herstel Groep ook bouwkundige herstelwerkzaamheden, regulier bouwkundige reparatie service, specialistische reiniging, specialistische droging, asbestsanering, chroom-6 sanering en nog vele andere diensten aan. Holland Herstel Groep is landelijk actief met het zwaartepunt in de zuidelijke helft van het land. Holland Herstel Groep heeft op dit moment vestigingen in Uden, Breda, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam.
Geplaatst op 03-12-2018


Share on: