Sfeervolle middag bij VanderWal&Joosten

Op zaterdag 8 december 2018 vond voor de 6e keer het traditionele “Sfeervol Bomen” van Expertisebureau Vanderwal&Joosten BV plaats in de geheel vernieuwde locatie te Nieuwegein. Ook nu weer konden relaties met partner en kinderen kennismaken met de collega’s en partners van het expertisebureau.

Onder het genot van een drankje, een hapje en een live band werd er die middag door ongeveer 150 gasten “geboomd” over de markt, het afgelopen jaar en de aankomende jaren in de verzekeringsindustrie. De toekomst ziet er wat dat betreft ook goed uit, want maar liefst 70 kinderen waren met hun vaders en/of moeders meegekomen om zich te laten sminken, te knutselen of mee te helpen met het inladen van de kerstboom. Vast onderdeel van deze middag is altijd weer het uitkiezen van een geschikte boom om thuis op te zetten.
Dat het feest een succes was, stond aan het begin van de avond ook wel vast toen bleek dat de grote voorraad aan bomen was geslonken tot enkele stuks.

VanderWal&Joosten ziet dan ook terug op een mooie middag en avond waarbij zij haar relaties en het thuisfront heeft kunnen bedanken voor het afgelopen jaar en met hen kon proosten op de toekomst.
 
VanderWal&Joosten wenst iedereen fijne feestdagen!
 
Geplaatst op 10-12-2018


Share on: