Peter van den Bedem gaat nieuwe functie bekleden bij Sedgwick

Per 1 februari 2019 zal Peter van den Bedem, NIVRE-re, bij Sedgwick het personenschadeteam gaan versterken. Peter krijgt een nieuwe rol als Senior Expert Personenschade met de toevoeging: Senior Consultant.

Peter (55 jaar) brengt een ruime ervaring mee en staat daarnaast erg goed bekend binnen de branche personenschade. Hij heeft een diverse achtergrond binnen Achmea als Teammanager Binnendienst, Teammanager Buitendienst en als laatste als Beleidsmanager. In 2014 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Ameyde waar hij werkzaam was als Directeur Letsel. In deze hoedanigheid verzorgde hij de operationele en inhoudelijke aansturing van de afdeling letsel en hield hij zich vervolgens specifiek bezig met Business Development en Sales.


Peter bekleedt naast zijn reguliere werkzaamheden ook nog een aantal nevenfuncties. Hij is Adviseur Branchebestuur Personenschade NIVRE, Examinator Opleiding Herstelcoach Quasir en lid van de Commissie Normering van De Letselschaderaad


In deze nieuwe functie zal hij zich bezig gaan houden met diverse aspecten binnen ons bedrijf, vooralsnog gericht op Personenschade:
Opleiding en begeleiding binnen specialistische vakgebieden, intern en extern, Consultancy bij klanten, het uitvoeren van de meer complexe en/of (publiciteits)gevoelige personenschade-opdrachten en Inzet in specifieke projecten waarbij bijzondere ervaring nodig is.

Geplaatst op 18-12-2018


Share on: