Dolmans Investments neemt ingenieursbureau Cauberg-Huygen over

Dolmans Investments heeft het ingenieursbureau Cauberg-Huygen overgenomen van DPA Group N.V. De activiteiten van Cauberg-Huygen zijn een uitstekende aanvulling op de portefeuille en toekomstplannen van Dolmans Investments.

Dolmans Investments is de holdingmaatschappij van een groep nauw samenwerkende specialistische bedrijven binnen calamiteiten, schadeherstel, renovatie/grootonderhoud, bouwkundig onderzoek, advisering en facilitaire dienstverlening. Deze bedrijven zijn complementair aan elkaar en bieden een uitgebreide dienstverlening ten behoeve van eigenaren, beheerders en gebruikers van vastgoed.

Toekomst volgens Berthil Dolmans
‘Met de overname van ingenieursbureau Cauberg-Huygen worden onze bestaande merken in de operationele performance versterkt met een kennisbedrijf. Met Cauberg-Huygen, kunnen wij als groep een nog completere oplossing bieden aan onze klanten’.

Over Cauberg-Huygen
Cauberg-Huygen is een onderscheidend ingenieursbureau dat werkt aan de uitdagingen van de mens van morgen, de expert en detacheerder op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en milieu- en energievraagstukken. Cauberg-Huygen levert de beste oplossingen, loopt voorop als het gaat om innovatieve energieconcepten en methodes van duurzame gebiedsontwikkeling.

Over Dolmans Investments
Dolmans Investments zal Cauberg-Huygen als zelfstandige entiteit naast QBuild Holding en de Dolmans Groep positioneren. Dolmans Investments ziet deze aankoop als een mooie stap richting de toekomst. 
Geplaatst op 18-12-2018


Share on: