Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week COOLEN EXPERTISE te 's-HERTOGENBOSCH in beeld.

Coolen Expertise: https://schade-magazine.nl/almanak/coolen-expertise-bureau-bv/90

Coolen expertise heeft meer dan 25 jaar ervaring en staat bekend als meest gedreven en ervaren contra-expertisebureau van Nederland. ​Het bureau heeft een landelijke dekking en is werkzaam in alle provincies. 

Het team van experts heeft de grootste klanttevredenheid in de markt en meer dan 3500 positieve ambassadeurs. Coolen Expertise gelooft dat iedere verzekerde in geval van schade vergoed moet krijgen, waar hij of zij recht op heeft.

Omdat dit niet vanzelfsprekend is gebleken, hebben zij zich gespecialiseerd in contra-expertise. De ervaren contra-experts staan aan de kant van de verzekerde. Er wordt gezorgd dat in geval van schade de verzekerde vergoed krijgt waar men recht op heeft.

Dag in dag uit, zetten zij zich in voor verzekerden die getroffen zijn door brand-, water-, inbraak- en stormschade. 


Brancheregister
De NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons Brancheregister zijn gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het Brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl
EMG b.v.
Geplaatst op 07-12-2018


Share on: