Uitreiking VNAB Commissie van het Jaar Award

Tijdens de tweede VNAB bedankavond is de VNAB Commissie van het Jaar Award weer uitgereikt. Een extra waardering voor een bijzondere prestatie. Dit jaar ging de award naar de Juridische Commissie. Zij hebben dit jaar diverse complexe dossiers weten af te ronden zoals de herziene Administratieve Ondertekening Polisdocumenten (AOP), het herziene UBO-formulier en het herziene Sanctiewetprotocol.

Na de succesvolle eerste editie in 2017, organiseerde de VNAB op 6 november wederom speciaal voor deze branchegenoten een VNAB bedankavond. Een feestelijke avond waarop zij bedankt en verwend zijn.

Het VNAB werkt continue aan ketenefficiency, kennisontwikkeling en het verbinden van de markt. Momenteel zijn er onder de vlag van de VNAB maar liefst 20 commissies en werkgroepen actief. Dit betekent dat ruim 170 branchegenoten zich, naast hun reguliere werkzaamheden, inzetten voor de VNAB en de markt.  Inmiddels is de overeenkomst dienstverlening, de verwerkersovereenkomst en het compliance document geaccordeerd.  In navolging hierop is er een subwerkgroep AVG-protocol opgericht. De Juridische Commissie wil uitbreiden en is op zoek naar nieuwe commissieleden.
Margret Wallaard; bron gegevens VNAB
Geplaatst op 08-11-2018