Karin Roeloffs associate partner bij Avida

Karin Roeloffs heeft zich bij Avida International aangesloten als associate partner. ​Karin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector waar zij werkzaam is geweest bij ABN AMRO, APG en Mercer.

Paul Boerboom, oprichter en managing partner van Avida International: "We zijn blij dat we Karin in ons team mogen verwelkomen. Zij brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee van de vermogensbeheer- en pensioenfondssector.  Daarmee kunnen we de dienstverlening aan onze klanten verder verbeteren in een tijdperk waarin deze sectoren onderhevig zijn aan snelle veranderingen (zoals de behoefte aan nieuwe klantproposities, digitalisering en duurzaam beleggen).” 

Meest recent was Karin partner bij Mercer waar zij de afgelopen 7 jaar leiding heeft gegeven aan het Investments team in Nederland. Karin heeft eerder gewerkt bij APG Asset Management waar zij hoofd was van de Client Portfolio Managers. Tijdens haar lange loopbaan bij ABN AMRO is Karin werkzaam geweest in de divisies Investment Banking en Asset Management. Binnen ABN AMRO Asset Management was Karin hoofd van het institutionele team in de Benelux. Zij is afgestudeerd als econoom. Zeer recent heeft zij haar DSI/ESMA Institutioneel Advies examen gehaald. Als nevenactiviteit is Karin actief in de besturen van twee goededoelenorganisaties (Stichting Madurodam Miniatuurstad en Stichting Erasmus Trustfonds).

De combinatie van Karins ervaring met investment management en advisering maakt haar een gedegen gesprekspartner. Op het gebied van vermogensbeheer heeft Karin onder meer veel ervaring met vraagstukken op het gebied van strategische positionering, governance, uitbesteding, relatiebeheer en risicomanagement. Karin Roeloffs: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn collega’s bij Avida International advies te gaan geven aan vermogensbeheerders en pensioenfondsen over hun bedrijfsstrategie, klant-leveranciersrelaties, organisatie en risicomanagement. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om de sector naar een nog hoger niveau te tillen om zo het resultaat voor de pensioendeelnemer of de eindbelegger te verbeteren." 

Over Avida International 
Avida International is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich richt op de vermogensbeheersector. "We helpen dienstverleners op het gebied van vermogensbeheer en hun institutionele klanten bij hun commerciële en organisatorische groeistrategieën. We hebben tot nu toe meer dan 80 vermogensbeheerders, grote pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen mogen adviseren."
 
Margret Wallaard; bron gegevens en foto Avida International
Geplaatst op 01-11-2018

< VorigeVolgende >


Share on: