Drukbezochte Beaujolaisparty BosBoon Expertise

Gisteren vond in het historische VOC Café in Amsterdam de traditionele Beaujolaisparty van BosBoon Expertise plaats. Een drukbezochte bijeenkomst waar vakgenoten uit de verzekeringsbranche onder het genot van een hapje en een drankje alle gelegenheid hadden om bij te praten.

Tijdens een korte toespraak nam directeur Mathy Boon de gasten mee in een aantal ontwikkelingen binnen BosBoon Expertise. “Het gaat goed met BosBoon en daar zijn wij als BosBoon ontzettend trots op,” aldus Mathy. “Dat het goed gaat met ons, dat danken wij vooral aan het vertrouwen van de opdrachtgevers die ons dagelijks nieuwe expertise-opdrachten geven. Een deel van die opdrachtgevers is hier vandaag aanwezig. En laten we vooral onze eigen collega’s niet vergeten. Wij zijn trots om met zo’n mooi team midden in de expertisemarkt te mogen staan.”

Veranderende markt
Ten aanzien van de markt gaf hij aan dat die aan het veranderen is. “Wij worden geconfronteerd met aan de ene kant hogere eigen risico’s en complexere zaken terwijl we aan de andere kant een toename zien van recht-toe-recht-aan expertise. Soms is de inzet van een multidisciplinair expertiseteam nodig en een andere keer een enkele expert voor een bureauzaak… Onze visie is om onze kennis en kunde zo efficiënt mogelijk in te zetten voor onze opdrachtgever, wie dat ook maar is.”

Breed scala aan vakgebieden
Ten slotte stelde Mathy een groot aantal collega’s voor, waaronder zijn twee mededirecteuren Herman van Velsen en Twan Meulendijks. “Samen met alle collega’s werkzaam binnen de vakgebieden CAR, AVB, Marine, Property (RVJ BosBoon) en Letsel (BBS / Claimsservice) staan we voor mooie uitdagingen in de veranderende markt,” besloot Mathy Boon.


 
Cindy van der Helm
Geplaatst op 16-11-2018