Verscheidene personele transfers naar DUPI Group

Eveline Lamphen (foto) treedt op 1 november 2018 in dienst bij de DUPI Group als Manager Communicatie. Freelance was zij vorig jaar reeds betrokken bij de groep voor het ontwikkelen van de nieuwe corporate identiteit, hetgeen zij samen deed met grafisch ontwerpster Femke Wieringa. Eveline (31) heeft een afgeronde master aan de EUR in Media & Journalistiek.

Per gelijke datum treedt Gerben Rombouts (46) in dienst als HR-manager van de groep. Gerben deed ervaring in de verzekeringsbranche op van 2003 tot 2017 in dienst van AIG Europe, waarvoor hij in zijn laatste functie HR Manager / Facility Manager was en mt-lid. Alke Hofman (31) treedt per 1 november 2018 in dienst als Informatie Analist bij de IT-afdeling van DUPI Group. Zij is afkomstig van de VNAB.

Bij de DUPI Group treedt Stefan de Rooij (31) per 1 november 2018 in dienst als senior underwriter Marine van DUPI Underwriting Agencies. Hij is afkomstig van HDI Global waar hij senior underwriter Marine Hull was. Per gelijke datum komt Nassima Elidrissi in dienst bij DUPI Underwriting Agencies voor administratieve ondersteuning. 

 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto DUPI Group
Geplaatst op 31-10-2018


Share on: