Troostwijk Groep en Burghgraef van Tiel & Partners bundelen de krachten

Troostwijk Groep heeft een meerderheidsbelang in Burghgraef van Tiel & Partners genomen. Vanaf heden kunnen verzekeraars, makelaars, tussenpersonen en bedrijven hun opdracht neerleggen bij één partij voor zowel verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties, kunsttaxaties, contra-expertises, vastgoedadviezen als risico-inspecties en preventieadviezen. Burghgraef van Tiel & Partners zal binnen Troostwijk als zelfstandige unit functioneren. De huidige bedrijfsnaam zal ook ongewijzigd blijven.

Foto: Jurjen Burghgraef (links) en Wiebe Westerhof

Wiebe Westerhof, CEO Troostwijk Groep: “Deze versterking is een waardevolle aanvulling op de sterke positie die Troostwijk Taxaties al heeft als een van de grootste spelers op het gebied van verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties en kunsttaxaties binnen en buiten Nederland. De dienstverlening van Burghgraef van Tiel & Partners ligt in het verlengde van onze dienstverlening, waardoor deze elkaar kunnen versterken.”
 
Jurjen Burghgraef, CEO Burghgraef van Tiel & Partners: “Bedrijven worden zich meer en meer bewust van mogelijke risico’s. Dat merken wij aan het toenemend aantal opdrachten. Om aan de voortdurende vraag te kunnen voldoen breiden wij het team regelmatig uit. Toen Troostwijk Groep aangaf interesse te hebben in ons bedrijf zijn wij het gesprek aangegaan. Na ampel beraad hebben wij besloten met Troostwijk als strategische partner in zee te gaan. Troostwijk Groep is een partner waar dezelfde cultuur heerst als binnen Burghgraef van Tiel & Partners. Zij hebben net als wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bovendien vullen onze diensten elkaar prima aan. Maar wat voor ons het belangrijkste is: met de samenwerking kunnen wij onze constante groei ondersteunen. Troostwijk Groep is net als Burghgraef van Tiel & Partners een onafhankelijke dienstverlener met wie wij graag onze ambities verder vorm willen geven.”
 
Troostwijk Taxaties richt zich als marktleider op zowel verzekeringstaxaties als bedrijfseconomische taxaties. Troostwijk Expertises is als contra-expert marktleider in de Nederlandse markt. Met Troostwijk Real Estate vervult Troostwijk de rol van  onafhankelijke vastgoedadviseur. Apresa houdt zich bezig met taxaties van kunst, antiek en kostbaarheden. Troostwijk Groep telt ruim 160 medewerkers en heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.
 
De medewerkers van Burghgraef van Tiel & Partners zijn specialist in het uitvoeren van onafhankelijke risico-inspecties en het geven van het juiste preventieadvies, waardoor de continuïteit van de bedrijfsonderneming optimaal wordt gewaarborgd. Het bedrijf vormt het loket voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie voor zowel de verzekeringsbranche, woningcorporaties, bedrijven, musea en vermogende particulieren. Tot de klantenkring behoren ruim 40 verzekeraars, bedrijven, gemeenten en ook de her-verzekeraars accepteren de rapportages van Burghgraef van Tiel & Partners. 
Cindy van der Helm; bron gegevens Troostrijk en Burghgraef van Tiel & Partners
Geplaatst op 22-10-2018


Share on: