Strategie Sedgwick voor langetermijngroei in Nederland

Sedgwick, een wereldwijde leverancier van claimsservices, heeft vandaag de nieuwe strategie van het bedrijf aangekondigd. Het bedrijf heeft ook nieuwe langetermijndoelen vastgesteld en zijn commitment en gedefinieerde groeistrategieën voor Nederland, een van de belangrijkste markten van het bedrijf, opnieuw bevestigd.

In Nederland levert het bedrijf diensten onder meer op het gebied van property, personenschade, medisch advies, grote en complexe schaden, marine, algemene en productaansprakelijkheid/-recall, kunst en special risks, constructie, milieuschade en claims management. Jeroen Fröhlich (foto), CEO van Sedgwick Nederland, zei: “Met de steun van Sedgwick kunnen we onze capaciteit in Nederland met behulp van technologie, innovatie en de kennis van meer dan 20.000 collega's enorm verbeteren. We kunnen nu ook onze oplossingen uitbreiden voor klanten die wereldwijde vertegenwoordiging en aanvullende diensten zoeken. Als nieuwkomer in de Sedgwick-familie is het enthousiasme om samen te werken overweldigend.” Het integratieteam van Sedgwick blijft werken aan het consolideren van de gecombineerde activiteiten onder het merk Sedgwick. 

Na de marktintroductie met klanten en collega's in Rotterdam, schetste Ian V. Muress, internationaal CEO van Sedgwick, de plannen om voort te bouwen op de integratie van Cunningham Lindsey. “Dit is een geweldige tijd voor Sedgwick in Nederland, voortbouwend op de rijke historie van Cunningham Lindsey. Met ons sterke leiderschap, een ongeëvenaard portfolio van producten en diensten en een ambitie om verder uit te breiden in groeiende markten, is Sedgwick internationale marktleider op het gebied van technologische risico’s, werknemersvoorzieningen en geïntegreerde bedrijfsoplossingen. Sedgwick streeft naar verdere groei door de kracht van de bredere Sedgwick-organisatie te benutten en uitzonderlijke diensten te leveren vanuit al onze internationale vestigingen”, aldus Muress. 

Sedgwick is nu vertegenwoordigd op honderden locaties in meer dan 65 landen, met de mogelijkheid om klanten in meer dan 100 gebieden te bedienen. Dankzij de overname van OSG door Sedgwick in Ierland, de uitbreiding van de Canadese activiteiten en de aanwezigheid van Cunningham Lindsey en Vericlaim in het Verenigd Koninkrijk zegt Sedgwick een sterke  aanwezigheid in de internationale arena gerealiseerd te hebben. Sedgwick heeft wereldwijd 21.000 medewerkers in 65 landen. Sedgwicks belangrijkste aandeelhouder is KKR; Stone Point Capital LLC, La Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ), en andere managementbeleggers zijn minderheidsaandeelhouders.
 

 
 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Sedgwick
Geplaatst op 17-10-2018


Share on: