Stephan Malon wordt Senior Risk Engineer Benelux bij Chubb

Stephan Malon start 1 november aanstaande bij Chubb als Senior Risk Engineer Benelux. Op 1 september is Lynette van der Burg gestart als Human Resources Manager Benelux. Chubb zegt zijn team in de Benelux over de hele linie uit te breiden om aan de groeiende vraag vanuit de markt tegemoet te komen en zijn klanten en makelaarspartners optimaal te kunnen blijven bedienen.

Stephan Malon (56) zal als Senior Risk Engineer onder meer multinationale klanten helpen bij het managen van hun risico’s, in nauwe samenwerking met de betrokken makelaars. Stephan heeft bijna dertig jaar ervaring in risk engineering en heeft de afgelopen 21 jaar bij RSA Risk Consulting gewerkt. Eerder werkte hij onder meer bij Zurich Nederland, UAP Kemper in Frankrijk en THP in de Verenigde Staten. Stephan zal rapporteren aan Heiner Eckhardt, Property & Casualty Risk Engineering Services Manager voor Northern Continental Europe.

Lynette van der Burg (43) is aangetrokken als opvolger van Jeanine Daelemans, die in 2019 met pensioen zal gaan. Juist vanwege de groei die Chubb momenteel doormaakt, is zij nu al aangetrokken, om de ontwikkeling van de organisatie optimaal te kunnen begeleiden. Lynette heeft ruim twintig jaar ervaring in Human Resources, en werkte meest recent als Manager Human Resources bij RSA.

“Ik ben bijzonder blij dat we Stephan en Lynette hebben kunnen toevoegen aan ons team,” aldus Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb. “Zij zijn beiden zeer ervaren en kunnen bij uitstek een bijdrage leveren aan het verstevigen van Chubb’s positie in de Benelux.”
Jan Schrijver; bron gegevens en foto's Chubb
Geplaatst op 16-10-2018


Share on: