Schouten Zekerheid zet met Postex in op digitale klantcommunicatie

Schouten Zekerheid kiest voor verdergaande digitale communicatie. Daartoe wordt het communicatiesysteem Postex gekoppeld aan het online relatieportaal Mijn Schouten Zekerheid. Op deze manier kunnen relaties gemakkelijk via het portaal facturen inzien en betalen. De implementatie is opgestart en begin 2019 wordt de functionaliteit beschikbaar gemaakt voor alle relaties.

Op de foto bij de ondertekening van de overeenkomst afgelopen vrijdag in de Schouten Toren v.l.n.r. Erik Lameijer (teamleider automatisering Schouten Zekerheid), Hans de Wit (commercieel directeur Postex), Jaap Meester (financieel directeur Schouten Zekerheid) en Martijn de Wilde (algemeen directeur Postex)


Jaap Meester, financieel directeur bij Schouten Zekerheid: “Onze relaties staan centaal in onze dienstverlening. We willen het hen zo makkelijk mogelijk maken en zijn daarom voortdurend bezig om onze processen te vereenvoudigen. Postex biedt ons een schaalbare, solide en laagdrempelige oplossing voor de communicatie met onze relaties. We kunnen hiermee in korte tijd een enorme impact maken.”

Hans de Wit, commercieel directeur bij Postex: “In de afgelopen jaren hebben we vol ingezet op de verzekeringsbranche. Doordat we inmiddels succesvolle partnerships hebben gerealiseerd en blijven investeren in ons cloudplatform groeien we gestaag door. Dat we nu ook het vertrouwen van een partij als Schouten Zekerheid hebben gekregen, is een fantastisch resultaat en geeft ons veel energie. We kijken uit naar een constructieve samenwerking!”

Over Schouten Zekerheid
Schouten Zekerheid is gevestigd in Capelle aan den IJssel en sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren. Het bedrijf behoort tot de top 5 van Nederlands onafhankelijke makelaars in verzekeringen. Het bedrijf beschikt over een zelfstandig volmachtbedrijf.  

Over Postex
Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf dat een cloudplatform ontwikkelt voor STP-klantcommunicatie. "Het levert zeer gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen voor het digitaal én per post verzenden van documenten, het verhogen van de digitaliseringsgraad, het managen van ontvangstvoorkeuren en het faciliteren van online betaalmogelijkheden. Het Postex-cloudplatform wordt dagelijks gebruikt binnen verschillende domeinen zoals: de zorg, de corporatiesector, de verzekeringsbranche, het onderwijs en het bedrijfsleven. Postex werkt met erkende branchepartners, zoals Bugs Business, waardoor de ontsluiting- en gegevensuitwisseling met systeemhuispakketten gewaarborgd is", aldus Postex. 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto: Postex en Schouten Zekerheid
Geplaatst op 22-10-2018


Share on: