Pascal Hogenboom naar Avida International en Strategia Worldwide

Pascal Hogenboom heeft zich bij Avida International aangesloten als Associate Partner. Avida International is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich richt op de vermogensbeheersector. Daarnaast zal hij zich ook verbinden aan Strategia Worldwide, een in Londen gevestigd adviesbureau gespecialiseerd in risico- en crisismanagement.

Pascal Hogenboom is voormalig CEO van Aon Hewitt in Nederland, lid van de raad van bestuur van Aon Groep Nederland, executive board member van het Aon Hewitt EMEA management team en lid van de raad van bestuur van het Europese pensioenfonds "United Pensions".  Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in de financiële sector en werkte meer dan 8 jaar bij het Korps Mariniers en de 11 Luchtmobiele Brigade. Gedurende deze periode werd hij uitgezonden naar Bosnië en Kosovo. 

Pascal Hogenboom: “Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Avida International en Strategia Worldwide, omdat het mij de unieke kans geeft om mijn zakelijke en militaire ervaring te combineren en met die kennis cliënten te helpen met de uitdagingen waar zij voor staan." 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Avida International
Geplaatst op 01-10-2018

< VorigeVolgende >


Share on: