Opleidingsinstituut 'van Empel Opleidingen en Training'

Door van Empel Inspecties en Advisering is een afzonderlijk onderdeel gestart voor opleidingen en trainingen onder de naam 'van Empel Opleidingen en Training'. Daarmee wordt onder meer ingespeeld op de behoefte van klanten aan invulling van kennis van de diverse NEN- en SCIOS-normen.

"Doordat van Empel Opleidingen en Training nauw samenwerkt met van Empel Inspecties en Advisering, weten wij als geen ander hoe de praktijk rondom inspecties van stook- en elektrische installaties werkt. Deze dagelijkse leerschool gebruiken we weer bij het (door-)ontwikkelen van onze opleidingen en trainingen: hierdoor kunnen we opleidingen en trainingen regelrecht uit de dagelijkse praktijk verzorgen", aldus het nieuwe in Bergeijk gevestigde bedrijf. 

Van Empel Opleidingen en Training verzorgt opleidingen die voorbereiden voor officiële examens op het gebied van W-techiek (SCIOS scope 1 tm 7) en trainingen op het gebied van E-techniek (NEN3140). Het management van van Empel Opleidingen en Training bestaat uit Ruud van Empel en John de Vries. Van Empel Opleidingen en Training maakt gebruik van een uniek trainingscentrum in Woerden (Intechnium Gebouw, Korenmolenlaan 4, Woerden). 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto van Empel
Geplaatst op 03-10-2018


Share on: