Klap richt nieuw bedrijf op: helder risicomanagement

Onlangs is helder risicomanagement B.V. opgericht. "Een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd om ondernemingen en publieke organisaties te adviseren en te ondersteunen op het gebied van bedrijfscontinuïteit, onbezorgd ondernemen en het verstevigen van een betere concurrentiepositie", zo omschrijft het bedrijf zijn activiteiten.

De naam ‘helder’ verwijst naar één van de kernwaarden waar helder voor staat: "Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen aan op het gebied van risicoreductie, en doen dat in de ‘taal’ van de opdrachtgever. Want risicomanagement hoeft niet ingewikkeld te zijn, wel helder!"

"Dit initiatief van Klap Verzekeringsmakelaar uit Amsterdam komt voort uit de gezamenlijke ambitie van het team van aandeelhouders, management en specialisten om een gedegen bijdrage te leveren aan het beschermen van de continuïteit van ondernemingen. Met helder risicomanagement springen zij hierop in met diensten die risico’s, processen, mensen, vertrouwen en inhoud met elkaar verbinden.  

Om tot maatwerk te komen investeert helder risicomanagement in een duurzame samenwerking. Dit is van belang om de gemaakte doelstellingen te behalen, wat vervolgens leidt tot verbetering van het bedrijfsresultaat."

De adresgegevens van helder risicomanagement B.V. zijn:
La Guardiaweg 84
1043 DK Amsterdam
 
Jan Schrijver; bron gegevens en afbeelding helder risicomanagement B.V.
Geplaatst op 16-10-2018


Share on: