Hoe geeft ATP goede hulp aan letselschadeslachtoffer?

Letselschadebureau Nostimos B.V. houdt voor assurantietussenpersonen een kennissessie getiteld 'Letselschadeslachtoffers gebaat bij goede hulp'. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

"Aan de hand van twee sprekers leert u waar een slachtoffer tegenaan kan lopen en waar u als adviseur rekening mee kunt houden. Het goede resultaat is het leven van de cliënt weer spoedig op de rit te krijgen", aldus het organiserende letselschadebureau. 
 
Spreker Jan van Setten (rechts op de foto) is een expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Jan denkt in mogelijkheden in plaats van in problemen. "Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van uw klant te kunnen kijken? Kijkend naar waar de klant blij van wordt en wat de klant nodig heeft, vertelt Jan zijn visie op de uitdagingen die u heeft om de klant van het beste advies te voorzien."

Marc van de Kuilen (links op de foto) is ex-militair, topsporter en slachtoffer van een zwaar ongeval met blijvend letsel. Hij vertelt tijdens deze sessie zijn verhaal. "Zo begrijpt u beter waar de behoeften van dergelijke cliënten liggen en hoe u ze optimaal bij kunt staan." 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 31 oktober om 16.00 uur op Landgoed Huize Bergen in Vught. Na het inhoudelijke deel wordt om 19.15 uur een warm buffet aangeboden en is er gelegenheid tot netwerken met collega-adviseurs.

Informatie bij Marieke Boot, mboot@nostimos.nl  
Jan Schrijver; bron gegevens Nostimos B.V.
Geplaatst op 17-10-2018


Share on: