Geslaagd eerste Young InSurance gala

Op vrijdagavond 5 oktober organiseerde initiatiefnemer Jong Schouten Zekerheid in samenwerking met Young InSurance en de VNAB, het allereerste Young InSurance gala. Wit tafellinnen, fonkelend kaarslicht, een oer-Rotterdamse act, geweldige muziek en heerlijk eten. Daarvan en meer konden Young InSurance-leden genieten in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Deze bijzondere avond werd aangeboden door de sponsoren Schouten Zekerheid, Kennedy Van der Laan, HDI, Sedgwick en de VNAB. Het is de start van een hopelijk mooie traditie voor Young InSurance.

Met een zwaai aan de welbekende beursbengel openden mede-organisatoren Daniel Dancewicz en Piet-Hein Touw de spectaculaire avond. Naast een heerlijk diner en volop netwerkmogelijkheden, mocht ook een stukje educatie niet ontbreken. Oer-Rotterdammer Roel Pot leerde de Young InSurance leden daarom de fijne kneepjes van het 'echt Rotterdams lullen'. Na het diner nam de dj plaats achter de draaitafel en gingen de voetjes van de vloer terwijl er ondertussen albums vol werden geschoten voor de fotospiegel.

Young InSurance gala 2019
"De sponsoren van deze bijzondere avond geven volgend jaar graag het stokje door. Noteer daarom alvast de eerste vrijdag van oktober 2019 (4 oktober 2019) in de agenda’s. Zet u samen met ons de traditie voort? Voor volgend jaar verwelkomen wij graag weer een makelaar, verzekeraar, expert en advocaat als sponsoren van het Young InSurance gala", aldus de organisatie van het gala. 

Op de Facebookpagina van Young InSurance kunt u via deze link het fotoalbum van deze avond bekijken.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Young InSurance
Geplaatst op 15-10-2018


Share on: