De Mediation Kamer van Het Letselhuis; digitaal schikken met korting

De Mediation Kamer van Het Letselhuis, de procesversneller in de afwikkeling van letselschaden, laat u vanuit de week van de mediation kennismaken van de mogelijkheid om in letselschadezaken digitaal vertrouwelijk te schikken met korting van achter uw bureau via www.schikken.com.

De uitkomst kan zijn:
  1. Een succesvolle match*: geen gang naar de rechter/mediator met 50% korting op de reguliere kosten van www.schikken.com dankzij Het Letselhuis na aanmelding van de zaak bij mediation-desk@letselhuis.nl onder verwijzing naar uw succesvolle schikkingspogingsnummer (maximaal 10x per persoon);
  2. Geen match: geen kosten / geen kennis wederpartij van het bedrag waartoe u bereid was te gaan. Wel ziet u aan de hand van de kleurencode rood of groen of u op één of meerdere schade-elementen  het wel/niet eens was. Wanneer u zich in dat geval  vrijblijvend tot de Mediation-Desk van Het Letselhuis wendt, onderzoekt een mediator vrijblijvend of uw opponent openstaat voor mediation. Zicht bestaat dan immers op de elementen waarop u het wel en of niet eens was.
 
In de maand oktober en november 2018 geeft het Letselhuis 25% korting op mediations  binnen Het Letselhuis die in deze periode aantoonbaar uit voortvloeien uit het gebruik van www.schikken.com ter stimulering van de versnelling van de afwikkeling van de complexere letselschaden online en via mediation. Klik op: “online schikken hoe werkt dat?”  op www.schikken.com voor verdere uitleg.
 
*particuliere partijen dienen zich wel door een belangenbehartiger te laten bijstaan en dienen meerderjarig zijn en zelf hun wil te kunnen bepalen wil de uitslag van www.schikken.com bindend tussen hen zijn. Op deze schikkingspogingen zijn de algemenge voorwaarden www.schikken.com en Het Letselhuis van toepassing. De verschuldigde kosten voor korting staan vermeld op www.schikken.com
 
 
(Advertorial)
Geplaatst op 17-10-2018


Share on: